Mohaha

Nu har jag köpt ett stort paket med massa olika smälla i, så nu ska jag "skott-träna" Ida!
Hon fylde ju 5 år  igår :) alltså är hon 42 år;) Gamla hund!


Ne nu ska jag ut med henne på en promis, men ingen lång, jag har fått nageltrång och haltar jätte mycket!! :( Undar hur detta kommer att gå när jag ska ut imorgon, gå i högklackat .. fyyy hoppas att de har gått över imorgon!

Phu

Då har jag klippt Micke, åå sånt är inte kul, är så rädd att de ska bli fel, men han blir nöjd varje gång:D

Annars idag har jag inte köpt några hjul till skrindan, skulle vilja att Micke följde med men han ahr ju pluggat, sen så har jag inte varit hhos Emily, jag har istället köpt lite blommor, krukor, alkohål och hårspray.

När jag kom hem så planterade jag om ALLA blommor sen har jag också duschat Ida så nu är hon vit igen, innan va hon grå av all grus, tvättat hennes öron, borsta henne och klipp hennes klor:)
Vad har ni gjort idag?:)

God morgon

solen skiner inte idag men de ska den göra imorgon, torsdag och fredag, de är perfeckt för på torsdag ska vi grilla hos svärmor och på fredag ska vi ju till Kittelfjäll, och vi ska grilla då också, hmm.. blir mycke grillande.. Men de gör inget, de är ju såå sjukt gott!:) 


Och Micke har ju en överaskning till mej i helgen, vi ska åka till umeå mer vet jag inte, det ska bli så spännande att se vad han har hittat på!
 
Idag hade jag också tänkt att köpa nya hjul till min fina röda skrinda. Så snart kan Nikki åka i den! :)

Bläää!!

Fyy vad jag är onyttig! choklad choklad och åter cholkad ne nu måste jag ju ut och promenera bort all cholkad!!!


Jag hade ju tänkt börja springa idag, men de blev inte, regnar ju.. och de har det gjort hela dagen.....  Men då försvinner snön fortare:D

Dansförestälningen va ju sådär..
Hehe så roligt att umgås med Vanja idag! Vi for hem till henne efter förestälningen där möttes vi av 3 hundar;) Hennes valpar är såå söta, hon berättade att Orean (vet inte om han stavas så?) hade tagit mat från bordet? att han redan nå! Det är 2 Borzoi hon har och en Golden, Hehe man får inte vara hundrädd om man ska hälsa på henne, just nu är de ju lungt hehe men sen, för hanhunden kommer att bli stor!
Undra vad man ska hitta på imorgon.. hmm.. kanske hälsa på Emily och Nikki? Där är det alltid roligt att vara:)


Hon verkar ju ha nå hemligt projekt på gång? hehe alltså Emily inte Nikki;)  


Snöa?

På vädret igår visade det att det skulle snöa här, men guud de får det inte! Jag vill verkligen inte ha mer snö!
Nu rengnar det och de är ju iallafall bra! Då försvinner snön fort.


Sen idag ska jag ut med pudeln, tanten mådde inge bra idag, hon ville ju att jag skulle hjälpa henne, men jag sa att hon skulle vila och att jag kunde ta hunden, då blev hon glad:)
Så ska ut med han 14 och kanske ha han ett tag idag.


Ikväll ska jag och Vanja se en typ teater, de ska bli kul!


Spöken??

Ni minns glasbitarna och 5 kronan?


I onsdags så va våran staty-drake som står på högtalare fram flyttat lite mindre än hälften va över kanten, detta har hänt en gång förut och då finns det absolut ingen förklarning? 
Men förra gången det hände så va den mycket mer framflyttad!
Men i onsdags när den va det så va jag ju barnvakt så de kunde ju ha varit dom som ha varit vid den?

Sen imorse så frågade Micke mej om jag hade stängt buren till Ida? När Ida låg i buren va den stängd?!

Hon har som sin egen plats där och vi sänger aldrig där, detta har också hänt en gång förut men då va ingen hund i, samma sak då, Micke steg upp och frågade varför jag hade stängt buren till Ida, men då låg hon inte där i.

Den är Inte stängd helt utan igen puttad och de är omöjligt Ida, jag har provat att gunga i buern, "dörren" stängs inte, har provat att stänga den lite men "dörren" stannar när jag släpper den... Jag fattar inget.


Det skulle vara himla kul att sätta upp en kamera som man sätter på på kvällen för de är ju då allt verkar hända, och de händer när man minns annar det.
Batsa

Igår bastade jag, Micke, mickes lillebror, Magda och en kompis till Magda.
Det är så skönt att basta! och efter så är man jätte trött.

Mickes lillebror skulle ut och gå, kl va väll ca 23 och jag fr ågade om han vill ta med Ida, de ville han, sen satte jag mej i soffan och började titta på en film, som jag redan visste hur den skulle sluta, hade inte sett sen  förut, men endel filmer vet man bara.
Ja somnade och vaknade av att min tele tjöt, jag nyvaken och funderade på varför jag hade ställt alarmet? Så jag tryker på en knapp och de slutar att tjuta, men då hör jag en röst: HALLÅ LINN!! HALLÅ DU HAR JU SVARAT! HALLÅ! Då kopplade jag att de hade ringt, hehe då va det Mickes lillebror som rigde och sa att han va tillbaka med Ida (som jag totalt hade glömt bort ) och porten va ju låst, så jag sprang ner och hämtade hunden.

Sen såg jag lite på filmen och gick och la mej.Nu har jag ätit gröt till frukost:) gott!
Snart ska jag ut med Magda och senare till petra och ficka lite!


Blommor!

Idag såg jag dom första vårblommorna! Eller svärmor visade mej dom annars hade jag nog inte märkt dom. Men nu blir det mer och mer vår! jag kommr ju att bli deppig om de nu skulle börja snöa någon dag! ne de hoppas jag att det inte gör!


Fredag idag.

Nu äntligen en fredag jag är ledig, har jobbat 7 fredagar i rad, fast idag jobbade jag 2 timmar, men de räknas inte.

Annars så sitetr Micke och hans kompis och spelar Mario Kart dom skriker och svär, hehe eller  inte Micke de är han komis som gör det;)


Ne nu ska jag hitta på nått:)


Ute dag för Ida:)

Idag är jag ledig, jag skulle jobba ikväll men de blev inte.
Iallafall så har det varit super fint väder, +19 i solen, underbart!

Jag och Ida gick ut på en promenad nästan 2 timmar, sen efter det när jag kom hem så bestälde jag och Micke Pizza, gud vad onyttig jag är men de va länge sen jag åt nått sånt onyttigt, kebbabtallrik för mej:)  Jag är dunder mätt nu!!

När vi kom hem igen kom det 3 tjejer och frågade om dom fick gå ut med Ida, klart att dom fick!
Nu har dom varit borta i 1 timme, hehe men de är bra för hunden:D

Och snart ska jag och Maggda ut på en lång promenad, om min hund kommer tillbaka;)


Hade ingen aning om att det fans!

En igelkotte som husdjur och albino?

Hehe kolla in den här!

Blev bättre

Dagen blev bättre när jag fick vara barnvakt till 2 uderbara pojkar:)
Vi spelade tv spel sen gick vi ut till lekparken vi har här utanför, haha och en va pojkarna tyckte att de va den colaste lekparken;)


Efter det så matade jag min orm men en levande mus:) det va såå häftigt att se,!
Jaja jag vet.. djurplågare!! Men så är det inte, för tänk att musen fick dö en naturlig död, jaa de fick den! Ormar dödar och äter  möss hela tiden i de vilda.

Men musen bet ormen, den blev inte trängd och bet den, utan när ormen fångat musen och hade kramat ihjäl den så upptäckte jag att musen huggit fast i ormen just bakom huvudet, inge hårt jag petade lite så lossnade musen, men musens nos va aldeles blodig.
Jag får väll se hur såret ser ut imorgon, jag tvättade så gott jag kunde idag. 

Magda va också och kollade på när ormen fick sin middag:D   

Dålig dag!

Idag är det en dålig dag... Den började inte så bra, och nu känner jag mej sur och nere...

Tur att petra och barnen kommer sen, då lär jag bli glad, ser framemot kvällen också, är ju Det okändaGrays Anatomy och Diagnos okänd ikväll. 


Och jag längtar tills 1a maj! då ska jag och 3 andra tjejer till killelfjäll på bartömning:)  

1000 armhävningar!

-Linn jag ska göra 1000 armhävningar! 20st 50 gånger!

-Hehe okey lycka till.

-Kan du hjälp mej att hålla räkningen?

-Aaa visst.

flera minuter senare..........


-Phuu jag tror att jag bara gör 500, de va jobbigt.

-Hehe okey:)

Flera minuter senare igen.....

-Ne jag orkade bara 460


Jag har en stark pojkvänn;)

Alltså han gjorde inte de på sträk utan gjorde 20 vänta några minuter och gjorde 20 igen, ja just, han cyklade ju 2 mil innan han kom in och kom på iden med 1000 armhävningar;)


Älskar dej Micke;)

Jaaaa

Äntligen har jag min ormat!! Jaa:) Jag har ju möss som ska föda ungar och dom till ormat, men inte får jag några ungar nu på dom.. ??

Men då såg jag en annons på blocket att de är en som skulle sälja möss, jag ringde dit och han hade ormar själv vilket som är väldigt skönt! Annars vill man gärna inte berätta vad man ska ha dom till, men jag ska ju endå inte mata dom med djuren jag köper utan ungarna dom får.

Så nu den 3 maj ska jag hämta dom, äntligen:) Är ju dyrt att köpa möss, mina ormar äter 1 gång i veckan 1 mus som jag köper i umeå kostar 27kr, okey jag vet att det finns att få tag på billigare men jag vet inte vart, och vem ska man fråga här i vilhelmina, är ju typ ingen som har ormar.

Magda sendan Vanja:)

Kom just hem från Vanja, så skönt att vara där ett tag, blev bjuden på middag hos henne med:) Så roligt att vara med henne idag! och imorgon ska vi jobba ihop, ååå gud sen på tisdag så ska jag jobba ett låångt pass 7-22 igen.. man blir ganska trött efter ett sånt pass, på onsdag ska jag hjäpa tanten med pudeln, ni vet.  Jag ska hjälpa henne med allt och vi ska prata om allt! Och försöka lösa det.  

Tidigare idag va jag med Magda hon lånade en hund och vi gick en lång promenad. Så skönt att gå ut och gå med henne!

Jag tänkte på det att jag har många vänner runt om mej hela tiden, alla är helt underbara på sina sätt!
Jag är såå glad att jag er!!


OJOJOJ!

Igår tog jag hand om en pudel, och hon ville att jag skulle borsta under magen och ta nbort alla tovor hunden hade där, och att jag skulle klippa klorna, detta klara inte tnten av för att hunden bär hennes boss, så han biter henne, iallafall så sa jag att jag kunde borsta hela hunden! ja de fick jag ju såklart. Jag höll på i 4 TIMMAR med  att bosta hunden,han had eju inte bara tovor under magen, de va ju på öronen, bakom öronen, naken, på ryggen, ja hela hunden, så jag insåg att jag måste göra mer, så jag frågad eom jag fick duscha hunden och de fick jag, allt som allt så höll jag på från kl 15.30 till 21.00...  Men han blev en annan hund!

När jag berättade allt för tanten så skämdes hon, tur de iallafall så hon inte bara struntade i det..


Sen igår vid 22 så bastade jag och Magda, de va härligt.Äntligen Emily igen!

Jepp nu ska jag äta middag sen ska jag till Emily! å vad jag längtar:) har ju inte varit med henne på länge.
Och det ska bli så kul att få träffa NIkki också! :D

Ne nu ska jag äta middag:D

Härligt!

Underbar dag igår, vi va på fjället hela dagen, vi for kl 11 på dagen och kom hem kl11 på kvällen, då va jag trött, vi körde massa skoter fiskade och åt av mycke god mat!


Idag känns det som om jag skulle vara bakis, tror att jag har vätskebrist, jag drack nästan inget igår och de va ju stekande sol hela dagen!:) Eller på morgonen när vi steg upp va de mulet och jag tänkte att de inte skulle bli nå sol, så jag blev jätte besviken, men solen kom fram när vi kom fram:) och den va framme hela dagen!


GLAD PÅSK

Idag va vi ute på isen, fiskade med hela Mickes familj!:)


Så underbart! Sol hela dagen, och det har töat så sjukt mycket idag! Jag fattar inte att det kan gå så fort, och i morgon skulle det bli ännu varmare och på söndag ännu ännu varmare!

Ja och nu efter påsk få snön gärna försvinna över en dag! Jag längtar så tills sommaren! Längtar till dom ljusa sommar nätterna. Så härligt!


Jag jobbade 17-22 idag så jag va inte med dom hela dagen ute, men imorgon ska vi till fjäll härligt!


Nu är jag ledig i 3 hela dagar! Efter att jobbat 9 dagar i rad så kan jag säga att de är himla skönt!Men nu blir det sängen!Glad påsk på er alla!


Uppdaterning… jobb 7-22….

Imorgon blir det sovmorgon!Spöken ger oss pengar!?

Jag och Micke sitter och tittar på det Okända, då känner vi plötsligt hur det landar något mellan oss i soffan, så vi båda tittar ner och ser att det ligger en 5 krona mellan oss, jag tänkte att de va en krona som föll ur hans vänstra ficka, för den hamnar närmare han, han tittar också upp och ser ut som ett frågetecken?


        
- Vart kom den ifrån? Frågade Micke
        
- Föll den inte ur din ficka?

        
-  Ne jag har ingen 5  krona på mej...
        
- Ööö.. är du säker?
       
- Jaaa!


När jag tänkte efter så tidigare idag när jag och Micke tittade på cops så kände jag i hans ficka vänstra ficka (hehe jag är väldigt nyfiken av mej). Men jag hittade bara 2 handlingslappa, sen stoppade jag in handen igen och kände efter, jag riktigt grävde, men hittade inget alls. ;)


Och då blev jag som ett frågetecken..


Han la 5 kronan i hans vänstra ficka och lät den falla ut, men det blev inte alls samma sak, sen tog han upp den och släppte den ca en halv meter rakt ovanför soffan och de va exakt så de kändes när den landade!
Jag och Micke tittade på varandra, Micke trodde att jag drev med han och jag trodde att han drev med mej, men så va det inte.


Inte nog med det så tog jag upp 5 kronan och tittade på den och det står 1987, det året jag är född! och jag måste säga att den är ovanligt blank för att vara från 1987!!?


Ne jag är lite skakis nu när jag sitter och tänker på det.Ja just de jag inte nog med det så är det ishockey istället för Grays Anatomy! SUCK!   


Tv:n är bokad!

Ikväll är jag uppbokad framför tv:n från kl 18-23 ;)


18.00 Cops.


19.00 Simpsons. (fast jag ska nog missa det och gå ut med Ida den timmen, är mer Micke som ska se det.)


20.00 Det okända.


21.00 Grays Anatomy.


22.00 Diagnos okänd.Imorgon blir det ett långt pass på jobbet igen 7-22, och då kommer Mickes bröder hem! Ska bli kul att få träffa dom! :D
:)

Jag satt och tänkte om jag inte hade nått att skriva om.. kom på att jag är ju kattvakt till en vaket vit katt,

Micke är ju inte så jätte glad över det men jag tror att han tycker att de är liiiite kul i alla fall, det va han som tog fram katten och fick den att känns sej trygg;)

Inte för att de är så intressant för er som läser kanske, det är det enda som jag har att skriva.
 
Jag skulle ju kunna skriva om hela min dag igår och idag, men de lär inte heller bli nå intressant att höra om när jag åt middag, när jag gick på toa, när jag gick ut med Ida.... Men jag gick ut med Rambo igår (ni vet Magdas hund), det gick bra :) Han gjorde ett utfall mot en hund och vi mötte 3 det är framsteg! 


Ne nu ska jag göra mej klar sen ska jag på ett möte, ett roligt möte :)Bjuder på en bild när jag håller på att träna en hund som inte alls ville lyssna på ägaren;) DEn dagen slutade bra för hunden, han blev en följare och slutade med att vara en ledare, vet inte hur det går nu för han, men han har det bra iallafall det vet jag:)
God Natt

sov gott alla

Rubrik?...

Jag vet dålig uppdatering!
Jag har jobbat så mycket och nu idag har jag blivit sjuk... fyy vad jobbigt, hoppas att jag blir frisk till på onsdag i alla fall, då det blir mer jobb = mer pengar..Alltså de är det enda som har hänt..


Ja verkligen April väder idag!

Imorse när jag steg upp, (5.30) tittade ut genom fönstret så snöade det... suck.. men igår sa jag till Magda : hoppas att det blir dåligt väder imorgon! så jag ska väll inte klaga.


Sen när jag va på väg till jobbet va det snö på vägen såklart, men när det har fryst på natten och det har snöat på det ja, då kan man ju räkna ut vad som kommer att hända mej då jag går till jobbet kl 6.50.. så  jaa jag halkade.. 
I alla fall så föll jag på rumpan och gled ca 2 meter.

Sen halkade jag mej fram till jobbet.


Det snöade ganska länge kanske till 9-10 sen börjad det att töa.

När jag gick på lunch 12 så va nästan all asfalt framme inte på småvägarna, men på stora vägen, och när jag gick hem va det mer asfalt framme, och nu ikväll när jag tänkte mej ut en sväng på promenad (19) så regnade det... och nu är det verkligen jätte lite slask kvar på småvägarna.


Och jag kan ju bara tänka mej vad som kommer att hända imorgon, det lär ju bli minus inatt, och då kommer det att bli blåis som inte ens syns.. jag funderar på att ta på mej en hockeyutrustning imorgon bitti    


Lycklig!

Det gick verkligen bra igår när vi gick ut på en promenad med hundarna, alltså finnspetsen och stövaren! Micke och Ida fick komma ut för att vi skulle skapa ett störnings moment, i vanliga fall brukar dom hundarna skälla som bara den på Ida, eller jaa alltså på allt som har fyra ben skäller dom på. Nu va dom knäppt tysta, dom blev chokade och glada, de va dom som gick med hundarna!


Sen gick vi en sväng på byn, då vi bara skulle gå, visa vart hundarna ska gå, inte långt fram och dra utan på sidan, eller jag skulle vilja att dom helst gick lite bakom i början, de gick också bra, fast stövaren hade lite mer problem än finnspetsen.


Om ca 2 veckor ville dom att vi skulle komma tillbaka och kolla till dom, de längtar jag till.


Jag och Magda fick låna hundarna och någon dag när som helst för att träna Rambo, Och Rambo har verkligen kommit lång nu! De är så himla skönt att se när träningen hjälper.


När asfalten kommer fram ska jag hjälpa en tant med hennes pudel, då ska vi ut och gå

Hundträning!

Igår va jag förbi ett par som hade en finnspets och en stövare, jag är ju inte så förtjust i finnspetsar men jag hjälper gärna människor som vill ha hjälp med sina hundar, även om de är en finnspets. Magda va också med :) i alla fall så va de finnspetsen som va det största problemet, man fick inte ens flytta på han med foten för då högg han, även ägarna.


Men ni skulle ha sett vilken hund det blev alltså!

Ägarna som är ett äldre par tappade hakan;) dom tittade hur jag arbetede med hunden och  skulle göra allt för att hundarna kulle må bättre, för en hund som beter sej så mår inte bra! Och det är inte bara kärlek dom behöver!

Ikväll ska vi dit igen, då ska vi alla ut på en promenad, hundarna skäller på andra hundar och behöver hjälp med det, de tror jag kommer att försvinna på en gång, Jag och Magda va ut en sväng med finnspetssen igår, han fick ett utbrott med sen gick det bara fint! Jag längtar tills ikväll ;) 

Jag har inte tid att skriva allt eftersom jag ska ut med Magda och hjälpa henne med Rambo, eller mest bara assistera :)


Berättar mer senare!


RSS 2.0