Jag är dålig på at skriva.

Just nu ja, men de finns en anledning, jag och Micke har gjort slut.

Båda tycker att de känns jätte bra och vi är fortfanade jätte bra vänner, han har ställt upp på mej och kört mej när jag har behövt hämta saker osv...

Men jag har ingen lägenhet än så jag hoppar runt och bor hos vänner, jag kan sova hemma de är inge problem, men de känn lite underligt.

Så då va man singel, efter 3 1/2 år, jag har ju glömt hur man gör nr man är singel??
Men de känns verkligen bra:)

Hiwi och Frode!

Nu har min bästa kompis åkt igen, jag saknar dom redan! Gud varför ska dom bo så långt bort?! Eller är det jag som bor långt bort? Vi vva ute i Frodes stuga oj oj oj vad vakert de va där! Vi bastade och badade, och de va helt underbart! Eller de kunde vara värre, jag tror jag aldrig har varit med om så mycke regn på en hel sommar, alltså de va helt sjukt, de va ett vattenfalls om kom en dag. Men förutom det va de underbart och jag behövde va med dom!

En kompis till dom följde också med, och vi har bestämt att vi ska dit igen, kanske flera personer för dt fanns många sovplatser!

Ne nu ska jag och lillesyrran fixa lite mat..

Förrvirrad.

Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledssen, jag känner båda, så underlig känsla....

.

Jag vet.. jag är dålig på att skriva och nu kommer det att vara så ett tag med...

Kram Kram

sweden Rock här kommer jag!

Allt är klart och nu är det bara en promenad med Ida sen kommer underbara svärmor och köra oss till busshållplatsen! Jag längtar, de kan vara ganska mysigt att åka buss endå, och speciellt när alla ska till samma plats, hoppas att de blir mycke bra musik och sång på bussen!

 

Ne nu drar jag :D 


RSS 2.0