Nada skellefteå

Inge skellefteå i helgen, de får bli nästa gång Ulf är ledig fre-sön.

Annars känns det mästa ganska bra, glad pigg och uppåt! Ska nog fråga om Emily har lust att komma förbi ikväll och dricka te? bara prata skit och umgås, saknar att umgås med henne. Fåse om hon har tid och lust?

Ne nu ska jag jobba nån timme sen ska jag börja laga mat, kycklingklubbor! Mums!!


3-0

Upp imorse och tittade på Ishockey, svergie vann med 3-0!! WIIIEEEE!!
nu blir det spännande!



Annars är de som vanligt, jag sitter här hemma tittar på tv, städar, diskar, tvättar, viker tvätt..

I helgen ska vi kanske till Skellefteå, hälsa på mormor på vägen dit och där ska vi umgås med Hiwi och Frode, moster linda mina kusiner och kanske träffa bror och hans tjej om dom är hemma.
Men inget besämt än, de beror på om Moster är hemma så vi kan sova över hos henne, känns inte kul att fara heller om hon inte är där, vill ju såå gärna träffa henne. Saknar moster!




Hon va jätte bra!

Allis gjorde de jätte bra igår!!
Hon blir nog en skådespelare, en bra skådespelare som tjänar in massa pengar och ger lite till hennes syster. Önsketänkade iallafall.

Igår gjorde jag inte så mycket på dagen, jag somnade på Allis säng och sen ringde jag till Emelie som skulle fira en vän så jag gick ut med Ida själv. Ganska skönt att gå ut en promenad själv i lycksele.

Träffade Linda och pratade lite med henne, hon föreslog att vi kunde fara och släppa hundarna idag, så ca 13 ska jag Emelie och Linda ut med hundarna och släppa dom, de ska bli kul!

Tur att black jack (lindas hund) är kastrerad!

Tills dess vet jag inte vad jag ska göra, mår lite halv dåligt just nu men de går nog över, undra om de va för att jag åt en filtallrik?
När jag mådde som värst för några veckor sen kunde jag inte äta fil, ne då va de toan innan jag ens hade ätit upp allt.


Pratade med Ulf också, saknar han mer och mer fast vi bara varit ifrån varanda sen i går..


Jag sov med Ida inatt iställe, de har jag inte gjort på länge och jag tror att hon har saknat det också!
Snacka om att hon sov som en stock raklång brevid mej, hon drömde en massa och väkte mej några gånger med att skälla och sparka i sömnen.

Hahaha en gång när hon sparkade och halvskällde så vaknade jag och hon låg där med tungan halft ute, jag kunde bara inte låta bli, jag tog tag i hennes tungan och skakade lite på den tills hon vaknade,
hon drog in tungan och somnade om igen på en gång.

Jag vaknade ca 9.30, såg att Ida va vaken men hon ville inte öppna ögonen haha hon va jätte trött..

I lycksele

Sitter hemma hemma nu, men jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, de är ju ingen hemma, bara jag Ida och mina ormar som bor här nu. 

Funderar på att gå upp lägga mej i soffa titta på tv och kanske somna? Eller så äter jag nått ringer Emelie och far till henne, problemet är att de är som vanligt kallt ute, jag fryer bara jag tänker på att gå ut... 

Och Ida har börjat löpa, å hon löper inte lite så jag måste köpa ett tikskydd idag eftersom jag inte tog med mej de idag, hon kunde ju ha börjat löpa igår iställe så jag va beredd... men men...

Nu har jag verkligen inget att skriva om när jag skriver att Ida löper, hahahah tragiskt! 


BYE BYE

Lycksele imorgon

Imorgon ska jag hem! Ska bli skönt att få träffa vännerna där igen.

Men jag far dit för att titta på Allis som är med i en musikal! LÄNGTAR!

Emelie ska jag också träffa där, de ska bli himla kul!

Ne nu sängen, upp tidigt imorgon och åka med bussen.....

Gröt i skallen?

Igår när jag och Ulf satt och kollade på tv så blev jag tvär sugen på en macka med ost och tomat.



Jag: Ulf jag är sugen på paprika har vi det?


Ulf: Jag vet inte,


Jag: Va sa jag paprika? jag menar tomat! jaja dom är ju röda båda två.


Ulf: haha ja de är dom. Varför blev du sugen på tomat just nu?


Jag: Jag vet inte jag bara såg en bannan framför mej.


Ulf: Va?


Jag: Oj! sa jag bannan jag mena paprika.



Ulf: Va?


Jag: Nej! TOMAT!!



Vad är det som händer med mej igentligen?

Fika med Perta

Gårdagen va bra, mysig och underbar!

Vi gick på fisketävling, ingen fisk varken jag eller Ulf, sen hadde dom utlottning om en skoter, men den vann jag inte heller...

När vi kom hem va jag sjukt trött! Marie och Sofie kom förbi fikade lite och sa hej då.
Sen SOV jag!! ojojoj vad jag sov, haha ganska trött jag va!

På kvällen så va de mindre bra, världens huvuvdvärk...


Idag mår jag bättre och ska träffa Petra! Ska bli kul, vi ska nog prata graviditet och bebisar, hon väntar också barn, men är längre gången än jag.

Sen ska jag försöka att plugga lite körkort!


Gårdagen lyckad!

Igår va vi på discobowling ojojoj vad roligt de va! Förutom att jag blev så sjukt trött på kvällen, sov som en stock inatt! Och underbara ulf gjorde frukost till mej! :D

Marie kom också igår kväll, hon har jag inte träffat på länge så de va extra kul, idag ska vi träffas igen och hoppas att vi går tillsammans på samma förfest, sen blir det hotellet.
Jag kommre verkligen att sova som en stock inatt med! Undra egentligen hur jag ska klara kvällen.

Safari

Emelie va här idag, först tog vi en promenar i de kalla men soliga vädret, sen drack vi kaffe här hemma hos mej, (eller hon gjorde jag dricker ju inte kaffe).

Å så roligt de va att vara med henne idag! va så länge sen vi träffades! synd att hon ska jobba i helgen.....









Hon tog lite bilder på Safari!









Hon är verkligen den mest sociala katt jag någonsin har träffat!

W W W!!

Idag börjar www Wilhelmina Winter Weekend, de händer massa roligt här, isstolpsittarna kliver upp kl 14 och sitter alltså på en isstolpe tills på lördag kl 14.
De är alltid kul att gå förbi där på kvällen och se när dom stakarna sitter där på en ispelare och försöker hålla värmen! Varför gör dom det? jo för att den/dom som sitter längst vinner en summa pengar, vet inte hur mycket.

KL 13 idag är det isskulptering de är ochså roligt att se.

Imorgon är det marknad och massa annat roligt de händer saker hela helgen, jag hoppas, hoppas och hoppas att jag mår bra i helgen, att jag inte är illamående. Jag mår himla bra idag iallfall, och jag ska jobba!


Å de är inte säkert att Hiwi kommer, hon va jätte förkyld... hoppas att hon blir jätte frisk imorgon!



Lyckat igår!

Oj oj oj vad kul de va igår!

jag höll igångnästan hela dagen med att städa, tvätta, vika tvätt och diska, sen kom Ulf hem och han och Krille bar ner den gamla tv hyllan, äntligen gick det att dammsuga.

Precis när jag hadde dammsugit klart kom Emily, Jocke och Nikki, hur kul som helst va det! Nikki hade fullt upp med att kasta boll med Akleja och klappa katten.

Fick fina paket av dom, har ingen kamera som fungerer just nu, men jag fick en bok om att bli mamma ett halsband hjärtformat och de plingar ett sånt härligt ljud i det när den dinglar på magen, tydligen så är det ett lugnande ljud för bebisen när hon/han hör det.
Fick stödstrumpor och järntabletter! Emily vet hur de ska va, hehe!

Båda tårtorna tog slut, plus att Patrik och Tone hadde med sej en tårta, den såg mycke godare ut.

Alla for när ca 21 så då passe jag på att diskat upp allt.

Sen hoppade jag in i duschen, gud va trött jag va! höll på att somna stående.

Så jag gick och la mej, då kom den hemska jobbiga illamående, suck, inte kunde jag sova då, tror jag va påväg att springa upp och spy 3 gånger, orkade verkligen inte kräkas inte kunde jag sova heller, så nu är jag jätte trött och mår illa....



Är iallafall jätte glad för att de va en sån bra dag igår!


Klubba med en rikdig skorpion i?

fy vad hemskt kolla här!!

KLicka på bilden uppe till höger så kan man kolla på flera bilder + en film.

Väntar på Akleja

Igår tog jag en åksjuketablett och som vanligt så sov jag å sov å sov.

Ulf väkte mej och vi bakade tårta, så mysigt de va, ikväll ska vi fira oss, vänner kommer och hälsar på, de ska bli så roligt!


Imorse steg jag upp före ulf, för att jag skulle överaska han med tårta och paket, han sov som en stock när jag, jag började blanda saft och då ser jag han står i hallen och fråga vad jag gör?

Vad tror du jag gör ULF!!?

Då har han glömt att han fyller år?
Jag bad han gå och lägga sej igen...


Fixade resten och gick in i sovrummet och smällde en partypopper, hahaha han trodde verkligen att jag sköt honom, ojojoj vad rädd han blev!

Av mej fick han en Clocky.



Just nu så väntar jag på att Magda ska komma med Akleja, sen ska jag försöka att äta någon frukost, är verkligen inte sugen, de enda som går ner nu är banan.


När ulf slutar så ska han flytta några möbler till förrådet och då äntligen kan vi börja städa undan på riktigt!


Afghanistan

Tänkte på det hemska som hänt i Afghanistan, de är många som frågar hur Svergie egentligen ska göra, skicka dit fler soldater eller skicka hem alla?

Folk tycker ju olika.
Om man skicka hem alla soldater så har ju (vem de va som sköt) fått sin vilja fram att skräma bort soldaterna, så om Svergie skickade dit dubbelt upp för att visa att Svergie menar allvar, att Afgahanistan ska få bli ett land med fred till slut, FAST jag vill inte att någon familjemedlem eller vän ska åka dit, och de vill nog ingen, ingen önskar någon till Afghanistan...

De är ett dilemma för mej.

Jag tycker att Svergie ska skicka dit fler, men ingen som står mej nära, och alla har någon som står nån nära.

Trodde jag ja....

Jag sa i helgen att äntligen känns de som om illa måendet har gått över! Gud så skönt!

Men... de känns om att de jämt är ett men...  Jag åt en banan inatt och imorse, setg upp ca 9, efter en natt med lite sömn, mådde bra endå! Jag ringde Ulf och han frågade hur jag mådde och jag sa jätte bra, just nu iallfall, vågar inte riktigt hoppas.

När jag gick in i köket som jag har svårt för vet inte varför men då brukar jag må illa, jag kände hur det smög sej fram men inte alls så att jag skulle spy.
Plocka fram frukost i vardagsrummet och där kom det från nästan ingen stans, skynda på toan och.... ja...  suck så nu mår jag inte alls så bra, måste endå på bilskolan..


Hoppas att dagen fortsätter bättre!

Bläää

Jag vet att jag har tjatat på alla runt om mej men jag måste få tjata lite till.... Jag mår så j*vla illa hela tiden!! varför kan inte bara illamåendet försvinna....?? Suck....


Halkbanan

Oj oj oj vad jag har varit nervös inför halkbanan, inte för själva halkbanan utan för att jag mår illa jämt och kräks nästan varje dag, men de gick jätte bra, va bara en gång som de känndes som att jag skulle svimma, men de gick över!


Trodde att den skulle vara mycke roligare, allla säger att den är så himla kul, men de inte såå specielt roligt.


Ida va hos Vanja igår, hon sov hela dagen och sover än haha, tack Vanja!


:)

v 13

V. 13

Nytt försök

Nu är jag här igen, vart sugen på att skriva lite.

Nu har jag ju tid iallfall, eller ja jag jobbar inget just nu, vill men de finns ju inget, håller på att ta körkortet så de tar mesta tiden.



För dom som inte vet de redan så ska jag och Ulf ha barn! Vi är så glada och de pirrar i hela mej när jag tänker på det.

Underliga är att de känns så naturligt men när jag tittar på bilder på min mage så kan jag knappt fatta att de är jag.
Tänk att vi kommer att hålla i en liten bebis i sommar (om allt går som det ska) guuuud så spännande!!

Sara kommer hem i Mars å jag längtar såå otroligt mycke ska bli så roligt att få träffa henne! Hon stannar bara i 2 veckor men de är nått iallfall, hoppas att hon är hemma när knotten kommer, de skulle betyda så mycket!  

RSS 2.0