Tur jag har Ida hos mej ;)

Finns egentligen inte så mycket att skriva, jag va förbi Annelie och pratade lite med henne sen tränade vi hennes hund lite inomhus annars va jag, Maggda och Annelie  och tränade hundarna vid kyrkan.


Jag har jag varit ensam hemma hela kvällen, skönt men de börja bli lite tråkigt nu när de närmar sej kväll. Fy va trist att gå och lägga sej själv.


Men imorgon ska det bli kul att få komma iväg till stallet! Har inte varit där på länge.


Ne nu ska jag se om filmen på tv4+ har börjat, tror de va ikväll den va..


Sov gott alla!! :D


Virrpannan JAG!!

Dagen började med att jag trodde att de va idag som det va dressyr träning på stallet, de komiska va att jag skulle skicka ett sms till svärmor där det stod: jag far till stallet nu och kollar när dom rider, vore kul om du kom också :)

Men grejen va det att jag råkade skicka det smset till Emily, så jag fick tillbaka : Idag? vad är det för ridning idag?

Hehe tur va de för annars hade jag farit till stallet och undra när träningen skulle börja å då hade det nog blivit lite pinsamt.


Men jag for till Emily i där kring 9, sen mitt i dagen gick vi ut på en promenad.


Alltså promenad i Vilhelmina med barnvang det är verkligen en bra träning för det är nästan aldrig nått plant ställe i Vilhelmina, det är antingen upp eller ner, och upp med barnvagn är ganska jobbigt när man inte är van ;)


Just nu försöker jag ringa till Maggda, men jag får inte tag på henne, hade ju tänkt att vi skulle träna lite idag, ska väll ringa till Annelie sen och kolla om hon vill träna nått speciellt med hennes hund.


promenad med Emily

Idag va jag ute med promenad med Emily, de va en jobbig sådan, eller egentligen inte, men det börjar bli varmare så jag ska nog börja ha en svalare jacka, jag blir så svettig annars å de är lite jobbigt!


Pratade med Hiwi (min bästa kompis :D) jag kommer att få träffa henne på måndag tror jag! Jag längtar sååå!! Vi har inte träffats på jätte länge.


Först kommer hon hit, sen åker jag till henne och när jag är i Skellefteå där hon bor så ska jag passa på att hälsa på moster Linda, kusinerna och kanske broder, sen efter det hade jag tänk åka till Norsjö, det är en då på vägen hem, där ska jag hälsa på Marie och Mormor :D

Ida ska nog få bo hos pappa och Allis i Lycksele, åker förbi där med :) 

Jajust Linda är ju frisör så på torsdag ska jag klippa mej! Jag längtar!! Hehe det är bara moster som få klippa mej, det är så skönt att kunna sätta sej och säga gör vad du vill.

Fast nu vet jag hur jag ska ha min frisyr!


Skidtur idag med hundarna!

Idag va jag och Maggda ute och åkte skidor, (strålande sol och +9 i solen!) hon hade såklart Rambo och jag hade Skarp och Ida, kom hem ca16 och dekade på soffan tills nu 18, och jag fattar inte Ida är inte ens trött? När vi for hem så ville hon slänga sej på alla snöklumpar hon såg medans jag va jätte trött och Skarp med va trött.


 Nu står killen lagar middag, kyckling mmm... sååå gott de ska bli! :)


Bjuder på bilder från promenaden med Rambo och Ida från igår! 










Annars så har dagen väll varit sådär...



Vad har ni gjort idag?


Tog hand om Rambo idag!

Det gick jätte bra hela dagen! ..... ööö.. förutom när jag skulle lämna tillbaka han.


Jag gick till Maggda, hon va hemma men sov en stund efter Lycksele resan, så jag sa att jag skulle komma med han och hon mötte upp mej, när vi går dit går det en finnspets framför oss, (bra träning för Rambo) men ska in i samma trapphus, så vi står några meter bort från finnspetsen. (som står och tok skäller)

Ägaren är en tant alltså gammal, hon tappar hunden och jag ser hur den springer mot Rambo, allt hände super fort, När jag ser hunden komma springandes mot jag och Rambo hinner jag tänkta : ånej... nu lär ju finnspetsen bli köttfärssås!!


Så den lilla hunden hoppar på den stora, så jag säger till Maggda ta den lilla, eftersom jag håller i Rambo som säkert också tänkte att han skulle göra köttfärssås av den lilla finnspetsen,

Maggda får i alla fall tag på den lilla hunden och blir biten några gånger men hon gnäller inte ;)


Jag tror dom klarade sej bra båda två, Rambo verkade i alla fall inte ens få en skråma.


Amstaff blandning!

Idag är det strålande sol och bara -5. När jag gick ut kände jag hur solen värmde, det känns som om det va en evighet sen man kände så!

Jag tog sparken och Ida ut en sväng.

 Jag skulle verkligen aldrig någonsin byta ut Ida! Hon är såå underbar!





Annars igår så tränade jag, Maggda och Annelie våra hundar! Det gick jätte bra, eller jag tog Skarp för att jag skulle göra det lite jobbigare för Rambo och Skarp, Annelies hund som är en amstaff blandning sköte sej bäst, han är såå lugn! Så där ser man att bara för att det är en sån ras så betyder det inte att dom alltid är värst!


Lite dåligt mår jag idag...

Igår bastade jag med Maggda, de va trevligt, sen kom Emily och vi for sedan till Vanja där va de några människor.

Sen blev det krogen och där va de mycke folk, dom hade invigning. Jag fick i mej lite för mycke men annars va de kul! Jätte bra stämning också!


Ja just de! Jag och Maggda va ute med Rambo och Ida igår på dagen och vi tränade Rambo lite, vi gick till en som har en hund i bur, en hanhund eftersom att Rambo har lite svår med hanhundar, men vi ställde oss utanför buren och tränade han, jag började för Maggda ville det, så varje gång Rambo spände upp sej sa jag till han, tog kanske 5 min eller mindre så slutade han, sen tog Maggda över och gjorde lika hon va jätte duktig, Rambo va alltså en halv meter från hunden och han la sej självmant och brydde sej inte alls om honom! HEJA MAGGDA!!


Och imorgon ska jag hjälpa en tant med att klippa klorna på hennes hund! Sen ville hon ha hjälp med att få han att sluta skälla! Det ska bli så roligt att träna dom!


Nu ska jag ut med Ida en sväng sen ska jag se Beck!



Vad ska ni göra ikväll?                                 


Ida är trött nu :)

Nu har jag varit ute och handlat lite, först på granngården, 1kg typ ben-mix till Ida, hehe hon älskar att stoppa ner huvudet själv i påsen och välja ben! :) Sen handlade jag lite mjölk på coop.


Jag sparkade ner de går väldigt fort och Ida älskar att springa bredvid men det blir tungt hem igen.


Sen när jag kom innanför dörren skrev Maggda ett sms och frågade om jag ville gå ut på en promenad, så jag åt lunch och sen ut med Ida en timme igen :)



Nu väntar jag på att Emily ska ringa så vi kan fara till stallet!




Vad ska ni göra ikväll?


God morgon!

Idag steg jag upp för ca en timme sen, Ida gnällde tror hon va kissnödig, vi va ute en stund på morgonen och busade lite, jag har inte tränat henne i lydnad på ett tag, har mer blivit att vi har tränat drag, jag ska nog börja träna lydnad igen.


Just nu snöar de såå himla mycket och de verkar som om de kommer att snöa hela helgen ... Inte såå roligt.


Annars idag ska jag fota Emily när hon rider Stor-Birk, sen ska vi äta middag hos henne igen och de blir nog en omgång monopol också.   


Savoj

Idag gick det bra att rida Savoj! Emily stod och skrek lite på mej ;)


Snart ska jag och Micke ta en promenad till stallet för att Savoj ska ut i hagen igen, sen så hade jag tänkt ta ut Ida och Skarp på skidor en sväng.




Vad ska ni göra resten av dagen?


Nät problem!?

Idag har det inte gått att skicka ett enda sms eller ringa till någon,  de är då man inser hur beroende man är av mobiltele och jag börja fundera på hur dom egentligen klarade sej förut utan mobil?



Annars idag så har jag varit med Emily hela dagen, Nikki har blivit såå himla medveten om saker och ting, och att hon snart fyller 1 år det är helt sjukt!


Jag och Micke blev bjuden på middag där! :)


Sen åkte vi till stallet och nu sitter jag hemma och ser på Greys Anatomy, det har ju äntligen börjat! Just nu är det reklam så därför jag bloggar lite.


Ida är en nakenhund!

Ja man skulle kunna tror det, för nu när jag dammsög så va de hur mycket hår som helst!

Jag måste börja gå med våran torr-mopp (eller va det heter) varje dag!
Dom säger ju att schäfer är hunden som fäller mest hår, ja jag tror verkligen på det! Min förra hund Boss han va långhårig men alltså jag tror att Ida fäller mer än Boss, de är helt sjukt, hon måste ju producera ett hårstrå i sekunden!!



Dom 2 snällaste hundarna i värden!  ;)




Min underbara Boss!!



Ne nu ska jag ringa till stakars Emily och kolla vad hon och Nikki ska hitta på idag!  


Pensionsspara!

Ikväll tog jag och Ida en sväng ner på stallet, här är det  - 21 så på stallet va de kallare, och de känndes!

Alltså påvägen dit är det nerförs hela vägen, och påvägen tillbaka.. ja ni kan ju räkna ut själv.

hehe ja just dom ringde idag från banken, haha jag ska dit snart och prata om pensionsspara, fast dom säger ju att det är bra att börja i tid, men såhära tidigt? är det någon annan som gjort det som är kring 22?


Fyshalsband

Idag va jag och köpte ett fyshalsband till Ida som hon kan ha när jag sparkar på vintern, cyklar och åker inlines på sommaren :)


Ida bruka aldrig dra men när jag sparkar drar hon lite, alltså i vanliga fall få man släpa henne när man cyklar, åker inlines eller springer, men efter det att hon har fått dra med Skarp så verkar hon ha kommit på det lite :)



Nästa helg ska jag vara hundvakt till Rambo Maggdas hund! Det ska bli jätte kul!

Vi va ju ute igår och då invigde jag sparken, de va en trevlig kväll!


Söt kattunge? neeee

Haha alltså alla djur ungar brukar man ju tycka är söta, men alltså den här kattungen va faktiskt på gränsen! Vad tycker ni!?


http://www.blocket.se/vi/20064012.htm?ca=2_s


Dålig på att skriva ..

Okey jag vet att jag är jätte dålig på att skriva nu.


Jag och Micke är i alla fall hemma nu, jag har hunnit jobba idag och ska jobba nu snart igen, sen ska jag ut en sväng med Maggda och hundarna :)



Vad ska ni göra ikväll?


Alla hjärtans dag!

Då sitter man här hos pappa o Allis, jag och Micke kom hit idag:) Imorgon kommer jag att få fler paket! Jag längtar!

Idag är det alla hjärtans dag också:)


Igår red jag på Savoj och det gick ganska bra, han kanske ska säljas :( 


Ne nu ska jag gå och vara med familjen! :D


Ha en bra alla hjärtans dag! 

Man hinner tänka mycke

Idag när jag kom hem från jobbet åt jag middag sen blev det en tur med hundarna! Skarp och Ida fick dra mej på skidor de gick bättre än förra gången, förutom att spännet lossnade så hundarna sprang en bit, jag såg framför mej hur dom hade fastnat i ett träd långt in i skogen och hur jag skulle hitta dom döda där sen, men de hände som tur va inte! För när jag ropade på Ida så stannade hon med all kraft och vände sej om., hon drog med Skarp mot mej, han är en stor jämthund, Ida väger ca 32 och han är större!

Nu ska jag och hundarna till Vanja en stund  :)  


Nu är jag tillbaka igen ;)

Igår jobbade jag från 7-16 sen va jag hemma igen å på nästa jobb! Det är verkligen härligt att jobba!   :)



Idag va det däremot ett dödspass ;) hehe 7-22 och jag ska upp 6 imorgon igen, jag är alltså svintrött för att jag inte är van, eller kommit in i någon rytm.



Stakars Ida idag då, då jag jobbade så långt pass och Micke inte har full tid med henne, hon kommer ju ut men inte på långa turer, men då har Ida såå himla tur att Emily finns! Hon gick ut med Ida på en lång promenad, och när jag kom hem på middagen va hon verkligen en helt annan hund, än vad hon va på lunchen!


Ida säger TACK Emily!



Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!


Natti natt


Ont i fötterna...

Jag kan knappt gå, de gör så ont i mina fötter och nu har det börja att värka i ryggen, hehe tur att jag inte går ut så ofta :)

Men de va himla kul ute igår! Super mycke folk!

Annars är jag inte världens piggaste idag .. tur jag har min Micke!


Vad har ni gjort idag?


Utgång ikväll!

Panik dag! Jag kom på att jag måste köpa ett para skor!

Först tänkte jag gå till Emily för att kolla om hon hade några roliga kläder men när jag ringde till henne och hon berättade att hon skulle ha på dej klänning  så kom jag på att jag har ju en, men då måste jag ha skor till!!


Så de blev att ta med svärmor och kolla skor,  jag hittade ett par jätte snygga!

Men jag visste inte om dom skulle passa till klänningen så jag fick ta hem dom och prova.


Raka vägen hem, ta på sej klänningen och sen till Emily, Hon tyckte att de va super snyggt!


Tack Emily för hjälpen!


Så sen gick jag och betalade skorna! :D


Dom har en liten spets, jag brukar inte tycke det är så fint men de va det på dom här!









Igår när jag jobbade :D

Igår när jag jobbade på förskoleklass så pysslade vi lite, och då gjorde jag den här :D








Jag blev riktigt nöjd med den, tänkte att jag ska köpa lite ståltråd och pärlor så jag kan göra flera.

Den här gav jag till svärmor, hon förtjänar den!!


Jag blev utmanad 2 gånger.

Gå in i mappen Mina bilder.
Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade.


Jag blev utmanad av Emelie.



Här då en bild på Elliot som inte alls va så gammal där, det va nog bland dom första gångerna jag höll i honom:)


Okey så nu Utmanar jag : Marie, Emily, Ewa, Linda, Maggda och Vanja. 




Regler:
1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
2. Länka sju personer i slutet av ditt inlägg som du vill ska anta utmaningen.
3. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


Jag blev utmanad av : Maggda


Sju sanningar om mig:



1. Jag är väldigt glömsk men tror endå att jag kommer ihåg allt.


2. Ibland tror jag att jag har berättat saker som jag inte alls har berättat, tex. Att jag berättar för någon att jag ska göra nått, men att jag inte alls har berättat det.


3. Jag kan verkligen inget om blogg, jag vet inte ens hur jag länkar till andra bloggar.


4. En fredag kväll ser jag hellre UFC än tex let´s dance.


5. När jag träffade Micke sa jag till mej själv att jag aldrig skulle kunna bli ihop med han, för han va absolut inte min typ. Men oj oj vad jag hade fel och det är jag verkligen såå glad för!


6. Om inte Micke skulle hindra mej skulle jag nog ha 5 hundar nu.


7. Jag är verkligen värdelös på att skriva på engelska.




Jag utmanar: Emmelie, Marie, Emelie, Linda, Vanja, Emma och Linnea













 


Isstolparsittare? Aldrig!

Igår gick jag ut på en promenad med Maggda, jag ville se dom som sitter på isstolparna! Haha jag skulle verkligen aldrig göra nått sånt, ne fy.


Allis kommer idag eller imorgon kanske, det ska bli himla kul ju!


Jag ska börja jobba kl 10 idag, såå himla skönt att få jobba, jag har inte jobbat på några dagar.


Idag gick det bra att rida!

Idag va jag och red på Savoj, de gick bra! Mycke bättre än andra gången jag red på han! Så nu står han inne i svett-täcke men ska dit snart och släppa ut han igen :)


Igår tog jag ut Skarp och Ida på skidspåret, det gick ju hur bra som helst! Ida tyckte att de va hur kul som helst, ibland skulle Skarp stanna och kissa och ibland busade dom, men jag sa till  några gånger och då slutade dom :)


Sen tog jag Skarp hem till oss och borstade han, oj oj oj vad han fäller också!



Idag fick jag veta att Sandra och Johan fick en flicka! GRATTIS till dom!!


Nu ska jag städa sen ska jag duscha och efter det ska jag till stallet och släppa ut Savoj i snöstormen!


bläää

Idag när jag skulle koka ägg så såg vattnet ut såhär!




Fast de va bara kallvattnen, jag ringde i alla fall till vaktmästar kontoret dom skulle kolla upp det.



Nu ska jag till stallet och rida Savoj! På vägen dit ska jag köpa en ramlösa ;)


Super fint väder idag!

Idag när jag och Ida gick till stallet va det super fint väder!



Men hon tyckte nog att de va kallt ute då hon gick och försökte dra upp båda bak tassarna för att de va kallt och hon inte va uppvärmd, men de gick bra när hon upp blodcirkulationen.


Sen ikväll va vi ute en sväng till, jag gick med Maggda, en lång promenad! så idag har jag gått samanlagt ca 1,2 mil :) Det känns verkligen bra!



Och nu ikväll när jag kom tillbaka så matade jag Cornie :D


Här "dödar" Cornie en död mus ;) 



Sen glufsar hon i sej den:)


Paketet jag fick!

Nu va de ett tag sen jag bloggade, men jag ska skriva lite om vad som har hänt :)


Paketet som jag skulle få av Micke va ett paket som jag länge har velat ha!





Alltså ett bord som jag kan lägga Ida på när jag ska pyssla med henne, hon tyckte att det va lite läskigt först, men sen när jag började borsta så tycke hon om det, för att hon skulle få extra mysigt så masserade jag henne ett tag, det älskar hon!


Och Micke har byggt det! :D Han är bäst!!


Igår kväll gjorde Micke en mall så vi kan skruva fast handtag på våra lådor, det fanns inte när vi flyttade in så nu idag någon gång ska dom sättas upp! Jag längtar!


Ne nu ska jag göra mej klar sen ska jag till stallet.  



Vad ska ni göra idag? 


RSS 2.0