Väckt av katten

Imosre vaknade jag av att katten jamade och jag hörde verkligen på henne att de va nått hon vill nu!
Så jag slängde av mej täcket och steg upp. jo visst vare så, toan va stängd och hon va nödig, jag öppnade toan och hon sprang in och på lådan, hehe tur jag vaknade, jagvaknar knappt av väckarklockan men av katten?

Jobbat idag sista dagenpå min långa vikariat, imorgon ska jag följa med en vänn till bb för att göra ett ultraljud, gud så spännande de ska bli! sen på fredag ska jag och Ulf till umeå.

Ne nu ska jag värma nån mat, slänga i mej den och sen ut med hunden innan jag ska på jobbet igen.

Nyss vaknat

Å så skönt det är att få sova ut! Steg upp då Ulf for till jobbet,  jag la mej i soffan, kollade lite på tv och somnade sen.

idag ska jag träffa Britta ska bli roligt att vara där en ett tag och umgås med henne, de behövs!
Sen ska jag dammsuga, skura och laga nån god middag, vad vet jag inte än?

Kanske ska till badhuset ikväll.

Snälla, snälla, snälla!!

Låt denna snö stanna! jag är less på slask, riktigt less!

Igår börjad de snöa men och de va endå ganska varmt ute, perfekt snö för att göra en snögubbe! Så jag Ulf och Ida byggde en stor snögubbe, eller Ida hjälpa inte till så mycket, hon trode att alla sntora anöbollar vi rullade va till henne, så hon fick ligga brevid och titta på, när vi hadde byggt klart snögubben så låg honoch bara väntade på komando att få riva den.

Den blev jätte stor längre än jag (jag är 1.60 inte lång alls...).

Men i morse så va snögubben vält.. hoppas bara att de inte är någon som förstört den.


Huvudvärken jag har haft har försvunit, tror jag, jag kände inget igår iallafall, fåse om jag känner nått idag, lite lite kände jag i lördags om jag kände efter.


3 dagars huvudvärk

Fy vad jobbigt det är å jag har ingen aning varför, iallfall så försvann den och komm tillbaka igår, steg upp i morse och känner den nu igen.
Jag ska jobba ikväll, imorgon och hela dagarna i helgen.. fattar inte hur jag ska klara det. Om den inte är borta efter helgen så måste jag ju nästan till sjukan, och dom som känner mej vet att jag går verkligen inte dit i onödan. 

Igår va jag, Ulf och Emelie ute på en långpromenad med Ida och Vanjas hundar, de va hur skönt som helst för jag har inte varit ute på en lång promenad på ett bra tag.

Ne nu ska jag äta lite frunch sen hoppas att huvudvärken går över...

Grattis Stefan i efterskott

Igår va de en bra dag, jag och Ulf vaknade väldigt sent, sen åt vi frukost väääldigt sent, om man ens får kalla de frukost då?

Efter det städade vi å de är så skönt när det är ny dammsuget och ny skurat, inge disk, nytvättade kläder och vikt all tvätt.


Sen gick jag, Ulf och Robbin till Ica och handlade lite saker  till stefans "kalas", Party hattar, ballonger och en bok.

Ojojoj vad troligt vi hade, dunder god mat va det Tack Thomas och Britta!
Tårtan va också dunder god men då va man så mätt av all middag så jag orkade inte alls så mycket.

Stefan fick en par jätte fina partygalsögon som han hade på sej på kvällen, han va ju skit snygg i dom och partyhatten! hahaha

Han fick okså en bok av oss, tjuvlyssnat 3, av Tone fick han trisslotter, 50 kr vann han, av Robbin fick han också en bok Guinness rekordbok 2010.

Sen gick vi alla ut, mycket skratt och sång blev det, åå vad roligt promenad trots att de blåste isbjörnar.

Stefan, André, Robbin och Tone gick till UG en sväng medans jag och Ulf gick hem.

Och tror ni inte att jag glömde min tele hos Britta... Ut Borsta bort all snö från bilen (stakars Ulf) och sen iväg, hämta den och hem.

När vi kommer hem kommer André, Robbin och Tone förbi, Stefan fick ett fotbad, André låg på golvet och hade Ida som huvudkudde, (hon är den bästa huvudkudden) Robbin låg också på golvet och hade min jätte stora nalle som jag fick av Ulf som huvudkudde, Tone låg på soffan, Ulf satt vid datorn, óch jag flummade bara runt. 


De va en jätte roligt kväll!   

mmm blä sa en lite grön groda..

Ja jag vet.. jag är verkligen inge bra på att skriva i bloggen, men som vanligt skyller jag på att jag jobbar, jobbar och jobbar.

Igår va jag och Ulf i umeå, jag köpte min första julklapp!

Vi va på NUS, eller ulf va där, sen åt vi middag i Umeå och Ulfs bror va med oss.
Påväg hem åkte Tone med, kul att hon är i villis igen.

I helgen fyller Stefan år så han ska firas! Han kommer också hem till villis ikväll!

Annars i helgen så blir det bara att ta de lungt, kanske en å annan film hos Krille?


Ne nu måste jag diska, dammsuga, torka golv, tvätta, vika tvätt.. Onödigt vetande..


RSS 2.0