Kaffelukt??

Idag började dagen med att jag kände en stark kaffelukt i sovrummet efter att Micke hade väckt mej för andra gången, de va precis som om någon ställt nygjort kaffe nedanför sängen?

En annan lukt jag kände för några dagar sen va salami, samma där jätte starkt? Då va jag ensam hemma så jag kunde inte fråga någon, men en sak är säker att Ida kände den, hon blev helt lukt galen och började lukta jätte mycke, så mycket att hon inte alls va så intresserad av att fortsätta klickerträna.

Jag funderade på det och tänkte att de kanske va från ventilerna det kom från? Hoppas det va därifrån det kom..


Annars idag så har jag varit hos sjukgymnasten, han knäckte till lite på min rygg, sen sa han att det va vanligt att få så i ryggen och de bästa va att röra sej så mycket som möjligt, men jag kunde ju inte göra nått ett tag, de va mest att ligga på soffan med en vram rispåse (eller vad det nu heter) och då hade jag ont också men mindre, men att gå runt va värst, jag grinade när jag gick... hehe men de roliga va att när jag steg upp idag så kände jag inget i ryggen, de är typiskt  när man ska till sjukgymnasten! Jag gick en lite längre promenad men Ida och Auqila och hälsade på svärmor :)


Annars så är det en massa j*vla papper som jag ska skicka till a-kassa... fyy vad jag verkligen hatar sånt!!


Men nått bra är att vi köpte en diskmaskin igår! :D jag är super glad!

Rörmokaren skulle komma idag kl 9, men han hade ingen blandare (eller va det nu va), så han ska komma imorgon istället! Längtar tills vi ska prova den, och att få slippa handdiska! JIPPI!


Nu är de middag för mej ;)


Kommentarer
Postat av: Emily

Skum lägenhet. Kaffelukt i sovrummet och julmust i soporna.



När ska vi ses? Det börjar vara ett tag sen nu. Nikki längtar efter hundkontakt.

2009-01-15 @ 17:49:05
URL: http://duagava.blogg.se/
Postat av: Gina

Pappersarbete är mindre kul

2009-01-16 @ 00:25:41
URL: http://ginagnilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0