Hemsk, hemsk!! dröm inatt!!

Fy vilken hemsk dröm jag hade inatt, jag hade till och med satte mej upp i sängen och sagt  förlåt....  Tur Micke är van, stakare ibland så slår jag han också :( men jag lovar, det är inte meningen! ;)



Åter till drömmen, jag drömde att jag skulle äta upp mina ormar! Jag började ta fram stekpannan, lite margarin i den och när margarinet fräste la jag min stakars ormar i den...levande... men dom dog inte, så jag högg av huvudet och efter typ 5e försöket så lyckades jag.... Men dom levde fortfarande, till sist så hackade jag dom i små bitar, sen minns jag inge mer... fyy fyy fyy... ibland så önskar jag att jag inte minns mina drömmar, men jag minns dom varje natt.


Bra att minas bara drömmar, men jag vill inte minnas såna här hemska drömmar...


Kollade i min drömbok drömmar A-Ö lexikon skriven Maria Ulaner.


Där stod det: Att se eller deltaga i dödandet av människa eller ett djur i en dröm är ofta en övertydlig bild av behovet av en ny livssituation.

Drömmen föreslår ett rejält avbrott antingen från ett arbete som på olika sätt inte ger tillräcklig valuta eller från en relation som inte längre befinner sej i ett energi flöde.

Det kan också handla om att man försöker döda starka känslor för något eller någon som man uppfattar inte ger gensvar.

Som ung (och för all del även äldre) kan man drömma om att ha ihjäl sina föräldrar, detta kan ju verka minns sagt skrämmande, men det handlar helt enkelt om att vilja kapa band för att skapa sej ett eget liv.



Okey.. undra om de är för att jag verkligen vill ha ett  fast jobb en säker inkomst.. eller döda starka känslor.. hmm.. då tänker jag på  det som gjorde mej upprörd igår.. allt annat i mitt liv vill jag verkligen inte ändra på;)   


hundcoachen..... på tv4+.........

Alltså fyy vad frustrerad jag blir på en del hundprogram typ som hundcoachen!


Jaa en sån person som ska få visa på tv hur man "tränar" att bli av med tex dåliga vanor.
Nu va det en Jack russel som skulle hoppa upp på en skoter, hoppa ner, bita i den och skälla på den, i alla fall så han Fredrik Steen ska ju då "träna" hunden så att den inte beter sej så.


Han började bra: jag bestämmer när hunden får hoppa och hoppa ner från skotern, ja de är helt klart rätt, så han bjuder upp hunden då han sitter på skoter och hunden hoppar upp fint, sen så ska hunden inte få komma ner förrän han säger att hunden får gå ner, Fredrik kliver av skotern säger stanna klart och tydligt dra lite i kopplet och hunden stannar, sen bjuder han ner hunden och hunden hoppar ner.


MEN sen när han ska få hunden att sluta skälla när skotern är på, då kastar han godis till hunden, han är så stressad och ska lugna sej.... HALLÅ!!! GODIS??? Du berömmer ju hunden??
Och hunden blir inte helt lung, sen säger han att hunden ska hoppa upp på skoter när den är på och han ska lära hunden att sitta lugnt och stilla på skoter när han kör, för att ägaren ville det, de är ju en självklarhet. ,ur gör han då, jo hunden sitter nere på marken och gnäller när han säger Varsågod hoppa upp! Öööööö!!!!!!!! Du hunden va inte lugn! Ne inte nog med det så när dom sitter inne och prata efter hela "rehabiliteringen" så säger han, du har ju en Terrier en mycket bra terrier, men vi måste komma ihåg att det är en terrier, ja de håller jag med om! Terrier är lite mer att jobba med! (Jag vet min Mormor hade en sån, och jag va den enda som kunde träna hunden och jobba med den, och hon va den enda som lyssnade på mej, jag vet att alla terrier inte är lika varandra men terrier är en terrier), i alla fall så sa han : och det vi också måste komma ihåg är att han är 8 år gammal! Då stod jag inte ut länge jag fick magont jag ville skrika på Cesar!!! HALLÅ DU DÄR JÄTTE "BARA HUNDTRÄNARE"  det spelar absolut ingen roll hur gammal hunden är!! Till och med jag har tränat hundar som är gamlare och det går lika bra att träna dom! Ordspråket: Det går inte att lära en gammal hund att sitta. är bara en MYT! Det går jag vet!



Ne jag klarade inte av mer, sen ringde Emelie och va upprörd också, eller inte lika mycket men hon reagerade och ringde till mej, berättade om den andra hunden han "hjälpte", men de ska jag inte skriva om, såg det inte själv och dessutom kommer det isåfall att bli ett mycket långt inlägg!  


Ne tackar gudarna för Cesar!! Han är helt enkelt bäst när det gäller hundar rehabilitera dom, utbilda människor!


Ne nu ska jag ut med Ida, jag har seriöst ont i magen efter att sett de programmet och då är det illa!!


TACK TACK

Tack såå mycket snälla Emelie som förnyade min blogg!


CHOKLAD!!

Snacka om att jag va choklad sugen igår! Fyy vad onyttig jag är;)



varm Oboy med grädde på och mörk choklad! mums! 


Kommit ihåg att ställa FRAM klockan??

Allis kom i fredags, de va verkligen kul att se henne!

Jag slutade  kl 22 på fredagen, då kom Allis, Micke och Ida, vi gick hem tillsammans, sen såg vi lite tv och sov.


Lördagen gick jag och Allis på byn, hon skulle kolla efter ett par skor men hittade inga.
Haha men vi hittade en leksak som jag va tvungen att köpa! En elektrisk bleckpenna;) så när man ska trycka fram själva stiftet så får man en stöt, oj oj oj vad jag och Allis skrattade när vi lura Micke haha!

Han sa att han skulle ge igen fast 10 gånger värre, jag är lite orolig faktiskt..


Vi va också till Åsele på marknaden, men de va inte alls nå roligt, det va ju så kallt, snöade och trist, köpte en kampleksak till Ida och lite godis.


Sen såg vi Robinsson, åt lite gott till, släkte alla lampor, fast inte tvn. ;)



Sen åkte dom imorse, och Micke kommer hem ikväll.



Vet inte vad jag ska göra idag? Känner mej lite deppig, för när jag steg upp idag så snöade det.. och de har inte slutat än, det har kommit hur mycke som helst, det ser inte ens ut som om att det har töat nått längre..


Utkast: Hemma på ...

Hemma på lunch, mums åt lasagnen som Micke lagade igår, den va super god! :D

Till middag blir det kebab och tårta till efterrätt, för svärmor fyller år idag :) GRATTIS TILL DEJ!! ;)


Och Allis kanske kommer ikväll med! Jag hoppas verkligen det, men vi får se..


Ne nu måste jag skynda mej tillbaka till jobbet...


Pinsamt!

Fyy vad arg jag kan bli på kommunen! Dom sandar ju inte, så det är en väg som jag går varje dag och idag föll jag! Alltså vägen är alldeles guppig och de är blåis! Det har alltså töat och sen frysigt så de går verkligen inte att gå där, man ser ju ut som en gammal kärring som går när man går där och man måste titta ner hela tiden, och man går mitt i vägen för där trottoaren ska föreställa att vara, haha jag de går ju inte alls att gå där, dessutom är det nerför hela vägen! I alla fall så föll jag när jag va på väg till jobbet och nu har jag värdes bila på mitt knä och de värker som bara den! Och det är så pinsamt när man faller också..



Bilder från igår när jag och Ida gick till Emily



ida njuter i solen!







just det minns ni den dära jätte bra nya hund-borsten jag köpte när jag va i skellefteå? 

SÅHÄR BRA ÄR DEN!



 fattat inte att de kan komma så mycket hår från en hund som det knappt ser ut att ha någon underull alls!


Inte meningen att skrämmas ;)

Igår va jag hos Emily, vi gick på en promenad i de soliga vädret.






Nikki är så otroligt sööt!!!



Idag när jag vaknade så vart jag lite förvånad, allt va vitt! Träden asfalten som kommit fram, blev lite deppig, men dom säger ju om de snöar så töar det fortare, hoppas att solen kommer fram snart igen!



Har inte hänt så mycket, hehe eller igår när jag och Emily va ute och gick så hörde jag värdens smäll PANG!! Och igen igen, jag kände igen ljudet, det va från en bil, så Ida blir livrädd och tänker fly (men hon blir bättre och bättre! Skakade inte ens den här gången!) I alla fall så smäller det igen å då är bilen bredvid oss, jag blir fly förbannad, och Emily ger mej ett råd att jag ska fråga om det är nått fel på bilen innan jag skäller på dom :) Hehe och de va ju smart, så jag går mot bilen ser att det sitter 2 tjejer, knackar på rutan och ena tjejen håller på att flyga genom taket.

Hon öppnar och jag frågar :Är det något fel på bilen?


-   Ja jag tror det!


-   jaha, för det brukar vara någon här som kör runt med bilen och smäller med den!


-  Men de va vi, men den börja smälla nu...


-  Ja men jag menar förut, En del tycker ju att det är så himla kul och tufft att bilen smäller, och dom fattar inte att djur och människor blir rädda! Hade det varit så att ni hade kört runt och tyckt att de varit tufft så hade jag skällt ut er.


Då skrattade som lite nervös;)


Såg igår kväll att bilen stod kvar.



Smutsig hund!

I måndags tror jag att de va, ja jag och Ida va jag ute på byn och gjorde några ärenden, sen gick jag upp till svärmor och va där ett tag, va länge sen bara jag och hon umgicks, de skönt att vara ensammen med henne, prata om allt möjligt :)


Efter det gick jag med henne en stund och då såg Ida ut såhär!





Så när vi kom hem blev det att ta bort det mesta grus med handduk, efter det fick hon ju såklart duscha benen och mage.

Sen klippte jag henne kort under magen rakade bort all hår mellan trampdynorna och klippte bort lite hår på frambenen, nu har det inte töat på ett tag, men jag gruva mej när det börja töa igen, fy och jag vet inte heller om det är bra eller dåligt att ha vit hund när det är sånt här tö väder, är det bra för att  jag ser smutsen och kan ta bort det, haha och jag kan säga att folk tittade på Ida när hon gick runt och såg ut så här!


:)

Igår hjälpe jag en tjej med hennes hund, det gick hur bra som helst, han är kastrerad så ikväll om vi går ut så kan jag ta med Ida, roligt när dom uppskattar hjälpen och själva ser skillnaden på hunden! Va hundvakt åt Viking igår också, dom följde med ut på promenad med.


Viking



Ska iväg och jobba snart, ska bli kul för nu har jag varit ledig i 2 dagar och jag vill jobba lite :)

Hade tänkt att gå ut med Rambo i tisdags, men de blev inte, Magda är ju i Umeå, Rambo är hos Magdas mamma och hon tyckte att jag skulle ta ut han någon gång men det har inte blivit av..


Jobbig tid en månad nu..

Ida börja löpa idag, som jag anade att de skulle börja snart.


De jobbigaste med det är att hon löper såå himla mycket och att jag måste ha tikskydd på henne, måste även ha med det när jag hälsar på folk.
Men jag kom på att hon ska få bära de hon behöver ha med sej i sin väska :)


Annars idag så vet jag inte vad jag ska göra, fundera på att ringa till Emily :D



Fyy vad lite jag måste ha att skriva om när jag skriver om att min hund börjat löpa!!








Ida och Fanta.


Han är en äkta överlevare!

Jag tror verkligen att Robinsson det här året kan bli riktigt bra! Lite mer sport i de hela då dom måste hitta föda själv!


När jag ser Robinsson så tänker jag på Bear Grylls, han är såå vaker ;) Jag säger som Emily: han ligger på min reserv kille lista!

Han är till och med snygg när han äter äckliga döda/levande djur! Mums!!


Nu är jag tebax!

Fyy vad trött jag är! Igår blev det ett sånt långt pass, men jag är helt ledig i helgen!


Jag mår lite underligt, jag är som pigg och vill ut! Ut i de fina vädret, men endå så är jag trött och kroppen känns trög..

Gick ut bara en kissrunda med Ida men de blev inte bättre. Men jag måste ut iallafall.


Ska ringa till Magda och kolla vad hon gör idag, om hon har lust att följa med på en tur med hundarna, men först så ska jag mata ormen!


Imorgon tänkte jag prova att sätta ihop ormarna, hoppas bara inte att Cornie äter upp Elliot, jag hat haft dom tillsammans ett tag under uppsikt och de har gått bra, få bara se till att Cornie inte blir hungrig ;)


Jag har blivit utmanad av Emelie!

Fyra tv program jag brukar se: Greys Anatomy, Mannen som talar med hundar (Cesar Millan är min gud!), Vänner och fredags program (typ lets dance, Idol osv. osv.)



Fyra saker jag gjorde igår: Va ute med Ida, jobbade, såg på bio och somnade i soffan.



Fyra saker jag längtar till: Tills jag har råd att ta körkortet, köpa min Grand danois valp ;) Ett fast jobb och att få träffa min stora syster!



Fyra saker som står på min önskelista: Grand danois valp såklart! Nya skor, få en  miljon  och Få en resa så jag kan hälsa på Cesar Millan ;)



Fyra saker jag avskyr: Ovänner, Folk som inte kan ta ansvar för sina djur! Människor som dör för tidigt och bråk/krig.



Fyra saker jag tycker om att göra: Hjälpa folk med deras "problemhundar" och lära människor hur dom ska jobba med hunden, gå ut/träna med Ida, vara med mina underbara vänner  och myskväll med Micke såklart;)



Fyra saker jag åt igår: Mjölk och flingor, 2st mackor, ett äpple och köttfärssås m spagetti.



Fyra bloggar jag utmanar: Emily, Vanja, Marie och Maggda.


Stressigt blev det!

ÅÅ jag höll på att missa jobbet idag, jag som trodde att jag i alla fall fick vara ledig en dag i veckan, men inte det..


Jag ringde till Emily idag och frågade om hon skulle ut, då va dom redan ute och gick, hon och Jocke, så jag mötte upp dom.
När vi gick förbi Stenmans (ett kafé) så fick jag ett sms av Vanja, hon sa att hon såg mej och skulle sedan på möte, sen smsa vi lite till.



När vi kom hem till Emily och Jocke så tänkte jag om de va jag som skulle hoppa in för att dom skulle på möte, så jag smsade till Vanja igen och frågade vem som skulle jobba, då ringde hon och sa att det va jag! Och att jag skulle börja 12.30, kl va då 12.00


Oj... så de va bara att skynda sej, och i Vilhelmina finns det inga raka vägar typ, bara upp eller ner, så de va upp hela vägen för mej..

Blev bara 3 min sen, jobbigt att stressa.


Undra vad som hade hänt om Vanja inte alls såg mej eller om hon inte va på Stenmans, då hade det nog blivit lite pinsamt för mej..









Jag såg ju Män som hatar kvinnor igår! Oj oj oj så bra den va!


Solsken och lila klet, kan de bli bättre? ;)

Kom just från Emily! Å de är så härligt att få vara där! Umgås med Emily det är så himla kul :D Snacka skit, djur, och om vad som har hänt, eller bara sitta tyst ;)


Vi gick iallafall ut i det super fina vädret!

Ida fick dra pulka och Nikki satt i den, uppför gick det ganska tungt så Ida fick trava, då gick de mycke lättare!


(Kolla bilder på Emilys blogg)

Snart så ska jag ta fram min röda fina skrinda så Ida kan dra Nikki i den!


Efter promenaden så gick vi in, Nikki fick söla lite med maten de tyckte hon verkligen va kul, haha hon är då inte rädd för klet!





Hehe och efter det blev det ett bad :D



Jag kom på att jag hade ett sånt fint kort på Nikki när hon lite mindre;)





Ne nu ska jag börja laga lite mat, korvstroganoff, sen blir det att jobba några timmar.


Imorgon ska jag nog en sväng till Emily igen!


Mätt av en lite nöt godis!

Vaknade ca 8.00 och va jätte hungrig, men jag vägrade att kliva upp så jag somnade om efter ett tag och började drömma, jag drömde att jag va med Emily vi letade efter en häst till mej men jag minns inte att jag köpte någon. :(

Men jag minns att jag  åt en godis, en liten godis med en nöt i.

Sen vaknade jag igen av att tele ringde ca 9.00 och då kände jag mej äckligt mätt, alltså jag är inte alls sugen på frukost, och jag som älskar att äta frukost, det känns som om jag har ätit typ hur mycket godis som helst!


Är det för att jag drömde att jag åt den lilla godisen?


Super sovmorgon imorgon!!!

Äntligen hemma! Imorgon ska jag ta en super sovmorgon ;)


Sen ska jag nog gå en sväng med Emily på promenad, de ska bli kul!
Ja och Nikki är 1 år idag!! Grattis Nikki!!


Och idag har de varit en super dag, alltså soligt, men jag har bara suttit inne hela dagen... Imorgon verkade det som om de skulle bli bra väder med! Jag hoppas att det stämmer, och på tisdag skulle de bli jätte fint väder med! Då hade jag kanske tänkt att se på bio, Män som hatar kvinnor! Jag tror att den är bra!


Ne nu ska jag titta en stund på tv, äta godis, vara med Micke och efter det blir det en lång varm dusch :D


Och Ida har fått vara med Annelie och hennes hund Viking hela dagen! Tack tack!!






Måns på skidor??

Ja de va väll inte den jag hoppades på skulle vinna, men de va i alla fall inte en av dom sämre, jag hoppades på 1000 miles, kanske lite på Måns för att han hade lovat att han skulle åka vasaloppet nästa år om han vann, och att han inte ens har stått på skidor, haha jaa de hade kanske varit lite kul :P


Vem hoppades ni på?





Det har verkligen töat idag!
Det har varit hela + 4 i skuggan! Imorse när jag gick till jobbet va största delen av "stora" vägen snö på och om de inte va snö på något ställe så va det is!

När jag gick hem så va vägen helt bar, till och med trottoaren va framme, inte helt med de mesta :)
de va himla kul att de är vår snart!


Imorgon ska jag upp igen och jobba så nu måste jag sova!
God natt på er!


Lunch

Då va man hemma på lunch, värma upp lite korv i ugn, titta på tv och vila lite, inte för att jag har ett jobbigt jobb idag, men man blir såå himla trött där.


Vad händer hos er idag?


Natti Natt

Nu blir det en tidig kväll för mej, såg lite på tv sen bestämde jag och Micke att vi skulle spela lite Mario Kart på internet alltså på wii, hehe de är så himla kul!!        


Ne ska göra mej klar för sängen sen blir att sova, ska ju jobba imorgon, inge roligt att jobba helg då alla är lediga men man får ju mer pengar i alla fall :D


God Natt på er alla!!


Hungrig!!

Ingen lång promenad idag.. det blev städning istället, jag hade ju tänkt att städa i onsdags men de blev inte så för då borstade jag Ida, sen blev det Grays :D


Nu ska vi äta fredags mat hos svärmor :D mmm gott med tacos!!


Rubrik?

Igår va jag med Emily lite på dagen, de va kul! Jag har inte varit med henne på länge, och Nikki växer så himla snabbt! Hon har gått sina första steg och hon tog några steg då jag va där, och hon blir 1 år på söndag!!.. Hon va ju nyss bara en liten bebis som rymdes raklång på låren :)


Senare for jag, Micke, Emily och Jocke på frasses det va gott, synd att Emily ska bort idag för de hade varit så kul att va med dom ikväll och umgåtts :)


Efter att vi ätit på frasses for jag och Micke hem, sen jobbade jag en stund på kvällen, fy jag hade ont i huvudet med, efter det blev det stor handling, de behövdes ;)


Idag vet jag inte vad jag ska göra, fundera på att kolla när maggda slutar så  kan man kanske gå ut med henne.


Nått jag ser framemot är fredags middagen hos svärmor :)  


Uppe väldigt tidigt!

Steg upp imorse 5.30 gör mej klar, äter frukost, går ut med hunden och går till jobbet.

Så när jag kommer dit så visar det sej att jag inte ska jobba idag? Nee för då har chefen gett mej fel dag, det är nästa vecka jag ska jobba! Och det är inte första gången det händer.


Men nu är jag uppe och vet inte vad jag ska göra.


Ska i alla fall kolla med Emily vad hon gör idag så kan vi kanske hitta på nått :D




Skellefteå            


Skellefteå va ju som sagt underbart att vara i, för att jag fick vara med Hillevi!


Jag köpte några småsaker, och en sak som jag fundera på?


Jag och Hiwi går in i en djuraffär, sen ser jag på disken att det står en sån liten tv, jätte liten, i alla fall så på tv:n så visar dom en borste som verkar super bra! Furminator heter den. Dom borstar en Golden och det bara far hår hur mycket som helst, sen visar dom en Collie alltså en sån långhårig och det far mer hår, (såklart för att den har mer hår) men det far mycke hår! sen visar dom en korthårig hund typ riktigt kort, och de far och mycke hår, mycke för att vara en sån hund.

Så jag står där och blir helt fast, en kille kommer fram och frågar om jag vill ha hjälp med nått? Så jag frågar han om borsten är så bra som den visar på filmen?

- Jaa den är jätte bra! Jag har en sån till min hund! säger han.


- Men vad gör den så att den är så bra? Frågade jag


- Den är laser skuren alltså som det är på en hund-trimm.


- Aha, vad kostar den då?


- 450


- 450????!!!


- Ja, men den är på kampanjpris, egentligen kostar 500.

Det är en jätte bra borste, det finns en här nu, nästan alla vill ha den och vi säljer många, det är flera som har stått på kö för att få en.


Så han plockar fram den otroliga borsten och visar mej den.


Jag vet inte hur han lyckades men jag köpte den... Egentligen skulle jag väll ha lagt pengar på nått till mej själv.


Men borsten är absolut den bästa jag  har haft, ni vet den andra borsten jag har den som tog bort mycket hår på Ida, den kan ju typ slänga sej i väggen ;)


Men i alla fall en borste för 450?? Det är väll lite väl för dyrt??

Kolla här!

Jag måste ju vara lätt övertalad!?


Nyklippt!!

Okey så nu är det reklam paus från Grays, lovade Emily att jag skulle lägga upp en bild på mej nu när jag är nyklippt, ska blogga mer om vad jag köpte i Skellefteå senare!


FÖRE



EFTER



Jag är hel nöjd! ;)


Mera skoter idag!

Idag va vi ute länge, jag Marie med hennes familj, vi körde lite mer än 7 mil, såå himla kul! nu väntar jag på pappa och Allis sen ska vi till mormor.
Sen när vi är hemma i lycksele så kommer Micke och Ida! hehe ska bli kul att se Mickes min, för jag har ju klippt mej och han har inte sett det, men han vet att jag har gjort det, ska ladda upp bilder sen:)

köra skoter!

Igår va de första gången på hela vintern som jag har kört skoter, jag har ju en skoter hemma men det är ingen som kan följa med och köra.

Men igår  körde jag skoter med Marie!

Nu ska vi ut igen sen ska jag till mormor! jag längtar.


Har kommit på att jag ska börja släktforska:) det ska bli himla kul att se:)

Kommer att få träffa Micke idag med, vi har varit ifrån varandra sen i tisdags och de va jätte jätte länge sen vi va ifrån varandra så länge!!

Saknar han!!!

Skellefteå och nu Norsjö

I tisdags åkte jag och Hiwi till Skellefteå, där hade jag såå himla kul!! Gick lite på stan också, men det absolut  roligaste va att bara umgås med Hillevi! Så idag åkte jag med hennes kille hit till Norsjö och hälsa på Marie, de ska också bli så roligt! fåse vad som hände imrogon, för jag tror Marie skulle jobba,men jag har ju 2 hundar att ta hand om/träna! :D

saknar Micke lite men jag tycker att det är ganska skönt att vara utan han ett tag;)

Får nog träffa han på söndag:D


Tävlingen är avgjord!!

Tävlingens vinnare är den snabbräknande Emily som får det otroligt fina "hemliga priset" när hon genom att helt krossa konkurrenterna för att erövrade prispallen som en sann hjälte!

Rätt antal rapar    87

 



//
Tävlingsledningen

ZZZZZZZzzzzzzz Gäspbloggning

Linn har tvingat mig att skriva ett par gästrader men jag har Inte en aning om vad.. Under tiden som jag funderar över vad jag ska skriva så tänker jag se hur många gånger som jag kan sriva "rap" innan jag blir less?!??!

rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap nu börjar jag bli duktig=) rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap...ok jag ska ge upp, men inte förrän jag har skrivigt rap tio gånger utan att stava fel... here we go rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap rap....Äntligen!!

Jag fick en Idé!! Den som räknar hur många gånger jag skrev rap i texten ovan och mejlar svaret till mig på [email protected] vinner "ett hemligt pris"....först till kvar gäller och endast en vinnst finns (priset måste hämtas hos mig personligen) Jag väntar på spänning och jag lovar att vinnaren kommer att presenterar här på bloggen!!
Nej urs nä.. nu ska jag sluta slösa eran dyrbara tid genom att avbryta skrivandet! Hade bäst!!

// Micke

RSS 2.0